Në Turqi dhe në të gjithë botën, veçanërisht në trajtimet IVF që janë përhapur vitet e fundit, përzierja e spermës ose embrionit, e cila ka të ngjarë të ndodhë, mund të shkaktojë probleme të pakthyeshme dhe të pariparueshme. Kjo mundësi krijon edhe pikëpyetje të tmerrshme në mendjet e pacientëve tanë.

Si Ekipi I Mrekullisë Qendra Ivf Qipro, ne jemi krenarë të paraqesim sistemin e parë të përcjelljes së qelizave dhe embrioneve në Qipro tek pacientët tanë në mënyrë që pacientët tanë të fillojnë trajtimin e tyre në paqe dhe të vazhdojnë në të njëjtën mënyrë të sigurt! Kështu, në trajtimet IVF, një nga çështjet nga të cilat pacientët kanë më shumë frikë është “a do të përzihen vezët e mia? A përzihet sperma e burrit tim? Apo embrionet e transferuara janë vërtet embrionet tona?”ne po heqim plotësisht edhe mundësi të tilla në raftet me pluhur të historisë.

Ne u sigurojmë 100% Besim pacientëve tanë që nga fillimi i trajtimit të tyre deri në atë moment të mrekullueshëm kur ata marrin foshnjat e tyre në krahë.

Pa Stres

Nuk Ka Frikë Nga Përzierja E Spermës

Nuk Ka Frikë Nga Përzierja E Vezëve

Nuk Ka Frikë Nga Ngatërrimi I Embrionit

Asnjë Gabim Njerëzor

100% Siguria E Embrionit

 

Si Funksionon Sistemi?

Sistemi i sigurisë TupbebeX ID është një sistem elektronik i dëshmitarëve dhe përcjelljes i pajisur me patate të skuqura pa tel. Fazat më themelore TË trajtimeve IVF janë; mbledhja e spermës dhe vezëve, ndjekja e vezëve, fekondimi ME ICSI, transferimi i embrionit, ngrirja e vezës / spermës / embrionit, etj. të gjitha fazat përputhen PA GABIME falë patate të skuqura speciale në byzylykun e dhënë nënës së ardhshme dhe enës së mbledhjes së spermës së babait të ardhshëm. Në rast të papajtueshmërisë më të vogël në ndonjë nga këto faza, aktivizohet sistemi i alarmit, i cili nuk lejon vazhdimin e operacionit. Kështu, të gjitha gabimet e shkaktuara nga njeriu parandalohen plotësisht. 

Sistemi i verifikimit i bazuar në çip punon me valë radio elektronike pa tel. Etiketat e çipave të disponueshëm pa tel që do të përdoren gjatë trajtimit përputhen me kartën e pacientit që hapet posaçërisht për pacientin në fillim të trajtimit. Të gjitha operacionet e kryera si në laboratorin tonë të embriologjisë ashtu edhe në zonat operacionale verifikohen dhe miratohen pa tel. Për mekanizmin e kontrollit dydrejtimësh, përveç patate të skuqura, ka edhe emrin e pacientit, emrin e bashkëshortit dhe etiketat e numrit të pacientit në të gjitha materialet e disponueshme të përdorura posaçërisht për pacientin.

Për procesin e mbledhjes dhe/ ose transferimit të vezëve, pacientët që vijnë në departamentin e sallës së operacionit gjithashtu shohin informacionin e tyre të identifikimit dhe detajet e transaksionit me sytë e tyre nga ekrani LCD i vendosur në sallën e operacionit. Pacienti përforcon më tej sigurinë e tij me informacionin që sheh në panelin LCD. Të gjitha operacionet e kryera, personeli përgjegjës, data, ora, lloji i operacionit, etj. të gjitha informacionet e lëvizjes mbahen nën regjistrim në sistemin kryesor. Falë patate të skuqura, kur vërehet ndonjë mospërputhje e mostrës, sistemi bllokon vetveten dhe nuk lejon që operacioni të vazhdojë. Një rrjedhë pune sigurohet nën kontrollin e sistemit, jo me iniciativën e personelit, në mënyrë që të gjitha gabimet e shkaktuara nga njeriu të parandalohen 100%.