Në mënyrë që ju të shijoni procesin tuaj të trajtimit në Qipron Veriore në një mjedis të ngrohtë dhe të qetë pushimesh, ne ofrojmë 3 paketa të ndryshme trajtimi sipas preferencave të çifteve tona.

Për pacientët tanë që vijnë Nga Aeroporti Nicosia Ercan në Qipron Veriore ose nga Jashtë Turqisë, ne i mirëpresim ata me automjetet tona speciale Nga Aeroporti Larnaca Në Qipron Jugore,

Transferimet e makinave përsëri në Aeroportin Nicosia Ercan në Qipron Veriore ose Aeroportin Larnaca në Qipron Jugore.

Përsëri, me automjetet tona private, Të Gjitha transferimet e makinave spital-akomodim-spital Në Qipron Veriore Janë Dekompozuar,

Kyrenia, qyteti turistik I Qipros Veriore, ndodhet në qendër, në zemër të qytetit; distanca në këmbë për në Portin Kyrenia, tregjet e mëdha, restorantet dhe kafenetë, akomodimi lux,

Gjatë qëndrimit, internet pa tel me shpejtësi të lartë,

Tv satelitor,

Ajer Te Kondicionuar Dhe Frigorifer,

Tharëse flokësh,

Parkim falas.