Ekipi I Mrekullisë | Qipros

Ekipi Miracle Qipro IVF Center,
Duke përfshirë teknologjitë më të fundit, laboratorët tanë spitalorë dhe Embriologjinë, IVF, Spermën si në vezë, diagnozën gjenetike të preimplantimit të embrionit (PGD) me trajtimin, pacientët tanë që ne zgjedhim të ribashkohen me foshnjat e tyre, standardet ndërkombëtare në 90% bazuar në normat e shtatzënisë që ne ofrojmë…

Trajtimet Kryesore Të Fertilitetit

IVF
IVF

Në mënyrë që të ndodhë një shtatzëni e shëndetshme, së pari duhet të ketë një zhvillim të shëndetshëm të embrionit. Për këtë…

Dhurimi I Vezëve
Dhurimi I Vezëve

Në vitet e fundit, gratë mund të përballen me menopauzë të hershme për shkak të faktorëve të stresit, operacioneve ose…

PGD | PGS
PGD | PGS

në përputhje me legjislacionin ligjor të sapo organizuar, procedura E Diagnozës Gjenetike Të Preimplantimit (PGD) e kryer nga qendra jonë…

Tandem
Tandem

Ne e kuptojmë emocionin E IVF dhe duke përdorur një donator. Ne ofrojmë mundësinë e fekondimit të vezëve tuaja njëkohësisht me vezët e një dhuruesi…

Dhurimi I Spermës
Dhurimi I Spermës

Infertiliteti tek burrat është një gjendje në të cilën një burrë nuk mund të bëhet baba për arsye të ndryshme. Kjo paaftësi për të pasur fëmijë…

Dhurimi I Embrionit
Dhurimi I Embrionit

Infertiliteti, i cili është një nga problemet më të rëndësishme të kohës sonë, domethënë infertiliteti, siç Është Dekretuar gjerësisht, është bërë…

Njihuni Me Mjekun Tuaj Mrekulli

Dr. Firdevs Uguz Tip

Qipro është një pionier në çdo gjë që lidhet me trajtimet IVF dhe realizon firsts, Dr. Ekipi Ynë Firdaus më të avancuara në botë dhe Mrekullia E IVF, sistemi i monitorimit embrion dhe studime dinamike, shkalla e shtatzënisë ishte deri në 20% sistemi embriyoskop provuar për të rritur qelizat e spermës me pacientët të cilët zgjedhur IMSI DHE më të mirë 6000 fish zmadhim, sistemi u prezantua Në Qipro është ekipi I 

Jin, mjeku ynë specialist I Qendrës Ivf Të Qipros, për të cilin flitet në të gjithë botën me arritjet e tij, tregohet ndër mjekët më të mirë në Evropë, veçanërisht. Op. Dr. koordinatori ynë me përvojë i pacientit Irem Berk Uğuz, duke përfshirë mjekësinë dhe Firdaus; së bashku me embriologun tonë klinik, mrekullitë, secili një ekspert në këtë fushë, ekipin tonë të dashur, çdo vit, nga Amerika në Evropë, Nga Azia Në Australi, qindra çifte nga e gjithë bota që dëshirojnë shëndetin e foshnjës sonë-ne po pastrojmë mrekulli të vogla.

Ne e kthejmë procesin TUAJ TË trajtimit IVF në një kujtim të këndshëm pushimesh ku më në fund merrni fëmijën tuaj në krahë dhe ne kuptojmë mrekullinë tuaj që keni pritur për vite me rradhë…

Kjo është arsyeja pse pacientët tanë na thonë, “Dr. Firdevs Dhe Ekipi I Mrekullisë“, thonë ata…

Trajtime Ekskluzive

Embrioskopi
Embrioskopi

Në trajtimet IVF, dihet nga të gjithë ekspertët se zhvillimi i embrionit përbën fazën më kryesore të procesit. Gjatë këtij procesi, sjellja e embrionit, ndarja e tij e…

IMSI
IMSI

Injeksioni i Spermës I zgjedhur Morfologjikisht intracitoplazmatik (IMSI), i cili zbatohet vetëm në EKIPIN MIRACLE në QIPRO, është një teknikë për zgjedhjen e qelizës…

Mikroçip
Mikroçip

Në kohën tonë, dihet që të paktën 50% e problemeve të lidhura me infertilitetin shkaktohen nga burrat. Këto probleme janë numërimi i spermës, lëvizshmëria ose pamjaftueshmëria…

Mikro TESE/TESA
Mikro TESE/TESA

Megjithëse nuk kanë aplikuar ndonjë metodë për të mbrojtur veten nga shtatzënia për më shumë se një vit, çiftet që nuk mund të kenë një fëmijë natyrshëm në një farë mënyre…

Terapia Në Serum
Terapia Në Serum

Sidomos për shkak të disa çrregullimeve të bazuara në imunitet tek gratë, bëhet e vështirë për foshnjën të mbajë nënën dhe të vazhdojë zhvillimin e saj në mitër….

Familjet LGBTQ+
Familjet LGBTQ+

Spitali ynë është i hapur për të gjitha çiftet që duan të jenë prind, pavarësisht racës, seksit, marrëdhënies së tyre…

Ngrirja E Embrionit
Ngrirja E Embrionit

Termat ngrirja e embrionit dhe ngrirja e vezëve ngatërrohen gjithmonë me njëra-tjetrën. Për ta përmbledhur, veza i referohet qelizave vezë të mbledhura nga nëna…

Ngrirja E Vezëve
Ngrirja E Vezëve

Termat ngrirja e embrionit dhe ngrirja e vezëve shpesh mund të ngatërrohen me njëra-tjetrën. Si përmbledhje, një vezë i referohet qelizave vezë të mbledhura nga …

PGD – PGS/NGS

Procedura E Diagnozës Gjenetike Të Preimplantimit

Procedura E Diagnozës Gjenetike Të Preimplantimit & Next Generation Sequencing

Me ekipin tonë të specializuar të ekspertëve gjenetikë, ne garantojmë saktësi deri në 99% për trajtimet e fertilitetit me depistim gjenetik.

Saktësia E Zbulimit Gjinor: 99%
Saktësia E Zbulimit Të Sindromës Daun: 99%
Saktësia E Zbulimit Të Sindromës Turner: 99%
23 inspektimi I Kromozomeve ME NGS: 99%

Ne do të donim të dëgjonim nga ju. Na kontaktoni tani!

Pse Një Ekip Mrekullie për të rikthyer fëmijën tuaj ?

  • NORMAT TONA TË LARTA TË SHTATZËNISË, deri në 85%, janë gjithashtu më të larta se mesatarja botërore

  • Me 3 TRANSFERTA EMBRIONESH, 3 HERË SUKSESI I Turqisë dhe Europës

  • Me të PAKTËN 10 VEZË TË SHËNDETSHME, MESATARISHT 90% SUKSES në trajtimin E Dhurimit Të Vezëve

  • Dhuruesit e certifikuar DHE TË BESUESHËM të spermës në trajtimin E Dhurimit Të Spermës

  • Siguria E informacionit PERSONAL të dyanshëm, 100% 

  • Fekondimi i drejtpërdrejtë me metodën ICSI (Mikroinjeksioni)

  • Rezultate të besueshme me SAKTËSI 99% Me Diagnozë Gjenetike Para Implantimit

  • E PARA NË QIPRO! Zhvillimi i embrionit edhe në qelizat riprodhuese më të dobëta ME NJË EMBRIOSKOP