Në trajtimet IVF, dihet nga të gjithë ekspertët se zhvillimi i embrionit përbën fazën më kryesore të procesit. Gjatë këtij procesi, sjellja e embrionit, ndarja e tij e duhur dhe në kohë, ka ndikimin më të madh në formimin e shtatzënisë. Sidoqoftë, embrionet ruhen në inkubator standard në sistem, vetëm statusi përfundimtar i ndarjes së embrionit dhe mund të monitorohet, pasi nuk mund të çojë në zhvillimin e atyre proceseve, prandaj, në ditën e transferimit, para-pa një shans për të fituar njohuri në lidhje me procesin e zhvillimit, dhe mundësinë e shtatzënisë në të cilën embrioni, si dhe një bilineme më e lartë e konsideruar

Siç përshkruhet më sipër, në përgjithësi, një nga problemet më të zakonshme me të cilat përballen njerëzit në trajtimet IVF është se nuk dihet se cilat embrione do të rezultojnë në shtatzëni. Prandaj, veçanërisht për çiftet që kanë shansin e vetëm për shkak të moshës së përparuar, ndoshta sepse nuk do të kenë mundësinë të provojnë përsëri për shkak të rezervës së vezëve ose cilësisë, zgjedhja e embrionit më të saktë, arritja e shtatzënisë bëhet një çështje jetike.

EMBRIOSKOPIA e qipros në këtë fazë, Në Qendrën TONË Ivf Të Qipros, ekziston një metodë më inovative dhe precize për çiftet që duan të kenë një fëmijë me metodën IVF se kurrë më parë. 

Me sistemin e vazhdueshëm të monitorimit të embrionit të quajtur Embrioskop, i cili përdoret në qendrën tonë për herë të parë në Qipro, zhvillimi i embrioneve monitorohet në çdo kohë dhe informacioni se cili embrion do të rezultojë në një shtatzëni të suksesshme mund të arrihet lehtësisht. Embrioskopi, i cili është një inkubator i veçantë me një sistem monitorimi të vazhdueshëm për zhvillimin e embrioneve që përmbahen në të, është fjalë për fjalë një mbrojtës i jetës për çiftet.

Si Funksionon Embrioskopi?

Siç dihet, në trajtimet STANDARDE IVF, vezët e marra nga nëna e ardhshme dhe qelizat e spermës të marra nga babai i ardhshëm fekondohen me metodën e mikroinjeksionit në mjedisin laboratorik. Pas një procesi të suksesshëm dhe delikat të fekondimit, këto embrione ruhen në inkubatorë të përgatitur posaçërisht deri në ditën kur transferohen për të përfunduar zhvillimin e tyre. Koha e ruajtjes në inkubator varion midis 3 dhe 5 ditë në varësi të karakteristikave të embrionit të çiftit dhe numrit të embrioneve. Në këto raste, ku përdoren inkubatorë tradicionalë, embrionet nxirren për qëllime kontrolli në ditë të caktuara. Qëllimi i përgjithshëm këtu është të shqyrtojmë zhvillimin e embrioneve. Sidoqoftë, meqenëse çdo heqje e embrioneve mund të nënkuptojë dëmtim të zhvillimit të embrionit, numri i daljeve nuk duhet të jetë më shumë se 1.

Preciselyshtë pikërisht për këto arsye, veçanërisht në çiftet, embrionet e të cilëve janë të ndjeshëm, që dëmtimi i embrioneve mund të parandalohet plotësisht falë Embrioskopit (Embrioskopit), i cili është i disponueshëm vetëm në qendrën tonë në Qipro. Me sistemin e integruar të kamerës brenda pajisjes së embrioskopit, fotot e embrioneve merren çdo 10-20 minuta dhe regjistrohen në kujtesën e sistemit të embrioskopit. Karakteristika më mbresëlënëse e sistemit është se embrionet mund të monitorohen vazhdimisht pa u hequr në mjedisin e jashtëm në asnjë mënyrë.

Gjithashtu shqyrtohen vetitë strukturore të embrioneve me embriyoskop, shkalla e rritjes dhe rritja aktuale si dhe koha midis tyre, dhe midis embrioneve me potencialin më të madh në krijimin E Një Shtatzënie, bëhen zgjedhje më të sakta.

Karakteristikat e Sistemit Të Embrioskopit

gjurmimi i embrionit me embrioskopinë rastet kur janë marrë një numër shumë i madh embrionesh, në të kaluarën, sipas vëzhgimeve Dhe vëzhgimeve Të Shkëputura një herë të bëra në ditën e transferimit, embrionet u transferuan në mitrën e nënës. Në këtë rast, metoda IVF, pasi nuk dihet se cili embrion tregon një zhvillim më të mirë, procesi IVF mund të përfundojë me dështim. Çiftet gjithashtu menduan se do të përballeshin përsëri me të njëjtat rezultate negative në provat E ARDHSHME TË IVF.

Tani, falë sistemit të embrioskopit, çiftet nuk kanë më mendime të tilla negative. Para së gjithash, fazat E njohura TË trajtimit IVF po fillojnë. Pas përcaktimit nëse ka ndonjë sëmundje në nënën dhe babanë e ardhshëm, cila metodë është e përshtatshme për JU PËR IVF, vezët merren nga nëna e ardhshme dhe spermatozoidet merren nga babai i ardhshëm. Pastaj, këto qeliza fekondohen me kujdes në laboratorët tanë të përgatitur posaçërisht. Pas procesit të fekondimit, një Sistem I veçantë Embrioskopi (Embrioskopi) hyn në qark.

Së bashku Me Embrioskopin (Embrioskopi), i cili ndodhet vetëm në qendrën tonë në Qipro, të gjitha ndryshimet e embrioneve monitorohen me një mikroskop të veçantë dhe sistem kamerash.

Gjatë kësaj përcjelljeje, gjatë gjithë fazës së zhvillimit të embrionit, kontakti me dritën e bardhë parandalohet plotësisht, kështu që parandalohen edhe efektet e ndikimeve të jashtme mjedisore në embrion.

Sistemi i filtrit Dec Jul, i cili siguron që ajri brenda inkubatorit të jetë vazhdimisht i pastër, është gjithashtu ndër tiparet që gjenden në embrioskop dhe mbron embrionin. Kështu, kushtet e pafavorshme të tilla si gazi dhe ndryshimet e temperaturës dhe ekspozimi i drejtpërdrejtë i dritës gjithashtu nuk ndikojnë në embrionet.

Asnjëherë embrionet pa prishur mjedisin, imazhet e marra shqyrtohen në detaje në ndarjet e qelizave të embrionit në zona të ndryshme kohore të vëzhguara, procesi i transferimit do të raportohet të bëhet potencialisht në lidhje me shtatzëninë dhe pas inspektimit, i cili ka shumë të ngjarë të krijojë, për të zgjedhur embrionet me mundësinë më të lartë të ngjitjes brenda mitrës, embrionet mund të zgjidhen në mënyrën më të saktë.

Aplikimi i embrioskopit (Embrioskopit), i cili ka filluar të përmendet shpesh me rritjen serioze të niveleve të suksesit në aplikimet IVF jashtë vendit, u ofrohet çifteve vetëm nga qendra jonë në Qipro. Çiftet që vijnë në qendrën tonë dhe kanë përjetuar dështime për shkak të cilësisë së embrionit në trajtimet e tyre të mëparshme gjithashtu kanë arritur të rrisin mundësinë e shtatzënisë me një ritëm shumë të lartë me këtë aplikim të përparuar të embrioskopit. Falë faktit se proceset e vëzhgimit që ndodhin në embrione vazhdojnë 24 orë në ditë, ditë dhe natë, koha e ndarjes përcaktohet saktësisht. Në fillim të pikave më të rëndësishme këtu, rreziqet që mund të lindin për shkak të gabimeve njerëzore zvogëlohen në zero. Eliminimi i këtij rreziku do të thotë që nënat dhe baballarët e ardhshëm mund të arrijnë fëmijën që dëshirojnë.

Cilat Janë Avantazhet E Embrioskopit?

Sistemi i embrioskopembrioskopit ka shumë përparësi që kanë një efekt pozitiv në zhvillimin e embrionit dhe për këtë arsye në shtatzëni.

Monitorimi i embrionit 24/7 me periudha 10-20 minuta

Monitorimi i rregullt i ndarjeve qelizore pa prishur mjedisin e embrioneve, pa dëmtuar embrionet

Sidomos në rastet kur kërkohet transferimi i hershëm i embrionit, duke zgjedhur embrionin më të saktë

Të jetë në gjendje të parashikojë anomalitë që lidhen me strukturën e kromozomeve

Prezantimi i raporteve dhe Cd-ve për nënat dhe baballarët e ardhshëm në lidhje me zhvillimin e foshnjave të tyre të ardhshme

Në studimet klinike, është vërejtur se përdorimi i sistemit të embrioskopit RRIT SHKALLËN e SHTATZËNISË deri në 20%. Prandaj, vetëm për të përfituar nga sistemi i embrioskopit, pacientët tanë nga e gjithë bota preferojnë qendrën tonë dhe ekipin tonë.

Rezervoni edhe vendin tuaj!

Embrioskopi (Embrioskopi), ndryshe nga inkubatorët e tjerë standardë, një numër i vogël dhe veçanërisht sepse mund të strehojë embrionet e pacientëve që duan këtë sistem, nëse doni të gjurmoni embrionet tuaja me një embrioskop, duhet të rezervoni vendin tuaj paraprakisht. Prandaj, nëse preferoni të përdorni një embrioskop në trajtimin tuaj, ju lutemi na kontaktoni. Sistemi i embrioskopit kërkon pajisje speciale dhe ekzaminim të hollësishëm, raportim për secilin pacient, i cili reflektohet përveç kostos tuaj të trajtimit.

Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me embrioskopin, mund t’i drejtoni ato te ekipi ynë pa asnjë hezitim. Koordinatori YNË IVF, i cili është një ekspert në fushën e tij, do të jetë i lumtur t’ju ndihmojë për këtë.