Përzgjedhja Më E Saktë E Spermës me Teknologjinë Mikroçip!

Në kohën tonë, dihet që të paktën 50% e problemeve të lidhura me infertilitetin shkaktohen nga burrat. Këto probleme janë numërimi i spermës, lëvizshmëria ose pamjaftueshmëria e spermës, të cilat mund të ndikojnë seriozisht në shanset e shtatzënisë natyrore, madje edhe në procesin IVF. Në vitet e fundit, metoda E Mikroçipit e zhvilluar nga një shkencëtar në Harvard, e cila ka filluar të zbatohet nga qendra efektive, tani ka parandaluar seriozisht probleme të tilla nga parandalimi i shtatzënisë. 

Si Mikro Çipi Ashtu Edhe Çipi I fundit i zhvilluar për spermatozoidët nën 5 milion janë aplikuar me sukses në Qendrën TONË Ivf Të Qipros, Ekipi Mrekulli që solli të gjitha llojet e teknologjive të reja Në Qipro për herë të parë, duke shumëzuar normat tona të shtatzënisë.

Pra, çfarë është Një Mikro Çip, i njohur gjithashtu si Një “Fëmijë Çip”?

Ka shumë metoda të ndryshme Për procesin e kërkimit të spermës Së gjallë Dhjetor. Këto metoda, së bashku me zhvillimin e teknologjive, po kthehen në alternativa më efektive çdo ditë. Ndër këto metoda, teknologjitë Mikro-Chip dhe IMSI janë metodat që rrisin më shumë shkallën e suksesit me teknologjitë speciale të nxjerrjes së spermës, duke lënë të tjerët pas. Me këto teknologji, ne arrijmë shtatzëni dhe lindje të shëndetshme, madje edhe me qeliza spermatozoide që janë shumë të dobëta dhe nuk kanë pothuajse asnjë shans për shtatzëni, madje edhe me qeliza premtuese të spermës, madje edhe me mikroinjeksione.

Meqenëse teknologjia Mikro-Çip është gjithashtu një metodë ndihmëse dhe përmirësuese e suksesit për trajtimet e fekondimit in vitro, ajo aplikohet në qelizat e spermës të marra nga babai i ardhshëm në mjedisin laboratorik gjatë trajtimit të fekondimit in vitro.  

Në Teknologjinë E Mikro Çipave;

Qelizat e shëndetshme dhe të qëndrueshme të spermës dallohen nga spermatozoidet që janë më pak të shëndetshme.

Mikroçipet, të njohura si patate të skuqura spermatozoide, përbëhen nga mikroçipe të formuara nga hormone që sigurojnë zgjedhjen e spermës me cilësi më të mirë. Me këto patate të skuqura të spermës, imitohet funksionimi natyror i trupit.

Spermatozoidët e shëndetshëm dhe me cilësi të lartë për SA i PËRKET ADN-së mblidhen në njërën anë, spermatozoidët jo të shëndetshëm me ADN të dëmtuar dhe të dëmtuar mblidhen në anën tjetër.

Duke zgjedhur spermatozoidet jo të shëndetshme dhe duke i eleminuar ato nga aplikimi, eliminohet rreziku i zvogëlimit të mundësisë së shtatzënisë. 

Meqenëse embrioni i krijuar me qeliza spermatozoide, struktura E ADN-së e të cilave është e një cilësie të lartë do të ketë gjithashtu një strukturë TË SHËNDETSHME dhe të fortë TË ADN-së, probabiliteti që embrionet të kapen në mitrën e nënës është rritur, kështu që shansi i shtatzënisë është rritur gjithashtu në mënyrë eksponenciale.