Shkalla E Lartë E Shtatzënisë Edhe Në Qelizat E Dobëta Të Spermës: çfarë ËSHTË IMSI?

Injeksioni i Spermës I zgjedhur Morfologjikisht intracitoplazmatik (IMSI), i cili zbatohet vetëm në EKIPIN MIRACLE në QIPRO, është një teknikë për zgjedhjen e qelizës më të mirë të spermës duke përdorur një mikroskop të dritës me zmadhim të lartë në mënyrë që të sigurohet shkalla më e lartë e shtatzënisë në TRAJTIMIN IVF. Falë kësaj teknike, spermatozoidet morfologjikisht më të forta zgjidhen një nga një në një mostër të spermës së gjallë.

Teknika klasike e mikroinjeksionit (ICSI) për nxjerrjen e spermës, përdoret afërsisht 400 deri në 600 herë zmadhim me mikroskop, e pajisur me Teknikë Nomarski optikë Me fuqi të lartë të KUNDËRT imsi duke përdorur mikroskopinë e dritës, secila qelizë spermatozoide vlerësohet më shumë se 6000 herë, secila qelizë spermatozoide që përmban materialin gjenetik të bërthamës ekzaminohet në një mënyrë të detajuar. 

Hulumtimet mjekësore gjithashtu tregojnë se teknika IMSI, kryesisht problemet e cilësisë së spermës janë duke u zgjidhur dhe, për këtë arsye, trajtimet KLASIKE IVF në krahasim me IMSI me teknikën E ivf normat e shtatzënisë dhe shtatzënia për shkak të cilësisë së dobët të spermës në një rritje serioze të normave të ulëta po bien. 

Me teknikën imsiIMSI, madhësia dhe forma e kokës së spermës maten një me një, dhe anomalitë në spermë shihen qartë. Me zbulimin e anomalive që nuk ka gjasa të shihen me mikroskopë konvencionalë, siç është dëmtimi I ADN-së në spermë, parandalohet injeksioni i spermës së dëmtuar në vezë, në mënyrë që zhvillimi jonormal i embrionit të parandalohet gjithashtu me një ritëm shumë të lartë. Sistemi IMSI është një teknologji unike që kombinon MSOME me kriteret KRUGER. 

Me analizën individuale dhe të hollësishme të qelizave të spermës, me qelizat e dobëta të spermës, trajtimet e fekondimit in vitro për shkak të infertilitetit mashkullor, një shkallë të lartë të zhvillimit të embrionit dhe rritjes së niveleve të shtatzënisë. 

Cilit Grup Pacientësh I Rekomandohet IMSI?

Në testin spermiogram (testi i spermës), morfologjikisht (strukturisht), një përqindje e lartë e qelizave anormale të spermës zbulohen tek burrat,

Për burrat me numër të ulët të spermës,

Burrat që kanë dëmtim TË ADN-së të zbuluar në spermën e tyre,

Për shkak të faktorit të moshës, shtatzënia nuk mund të arrihet për burrat (mbi 35 vjeç),

Pirja e duhanit, alkooli, etj. për shkak të përdorimit të tij, burrat, cilësia e spermës së të cilëve është ulur,

Në provat E MËPARSHME TË IVF, megjithëse nuk kishte probleme me vezën, zhvillimi i shëndetshëm i embrionit nuk mund të arrihej për çiftet,

Pavarësisht nga cilësia e vezëve, jepen çifte ME trajtime TË PËRSËRITURA, TË pasuksesshme IVF,

Edhe pse nuk ka probleme me strukturën e vezës, çiftet me një histori të abortit të përsëritur,

Një rënie në numrin e vezëve, pra, për çiftet që duan të rrisin shanset e fekondimit.

Në Përmbledhje, Avantazhet E IMSI

Përzgjedhja e qelizës më të mirë të spermës, menjëherë dhe me një shikim

Zbulimi i anomalive të spermës duke zmadhuar secilën spermë më shumë se 6000 herë

Me analiza të shpejta, Mikroinjeksioni më i shpejtë (ICSI)

Me parandalimin e humbjes së kohës në përzgjedhjen manuale të spermës, koha më e vogël e pritjes PËR ICSI

Rritja e zhvillimit të embrionit 

RRITJA E NIVELEVE TË SHTATZËNISË me rritjen e niveleve të fekondimit NË trajtimet IVF ME qeliza të dobëta të spermës

Parandalimi i aborteve spontane për shkak të dëmtimit të spermës 

Regjistrimi i pamjeve të ekranit dhe videove të qelizave të spermës

Ndarja e videove dhe imazheve me çifte për informacion të detajuar

IMSI e cila tregon përfundimisht studimet imsiSon duke përdorur teknikën, të kryera me një përzgjedhje të trajtimit MË të mirë ivf të spermës, zhvillim më të mirë të embrionit, nivele shumë më të larta të shtatzënisë dhe humbje të shtatzënisë janë identifikuar. 

Teknika IMSI, e cila MUND të zbatohet vetëm në EKIPIN MIRACLE në QIPRO, është një aplikim i kushtueshëm në KRAHASIM me sistemet klasike, pasi kërkon një sistem lente të shtrenjtë me materiale laboratorike të përdorura posaçërisht për secilin pacient, kështu që i shtohet trajtimit si një kosto tetori, megjithëse e vogël.