Gëzohem që u njohëm!

Le të prezantohemi me ju individualisht në mënyrë që të kuptoni pse ne quhemi IVF Mrekulli. Anëtarët tanë entuziastë të ekipit janë plotësisht me përvojë në fushat e tyre dhe komplimentojnë njëri-tjetrin kur punojnë së bashku për të bërë të mundur mrekullinë tuaj!

Gyn. Op. Dr. Firdevs Uguz Tip

Mjeku Ynë Specialist IVF | Op. Dr. Firdevs UGUZ TIP

– Specialist I IVF

– Specialist i Endokrinologjisë riprodhuese dhe Infertilitetit

– Obstetër dhe Gjinekolog

Jin, mjeku ynë me përvojë, i cili është një nga specialistët MË të suksesshëm TË IVF në Evropë. Dhjetor. Op. Dr. Pas diplomimit Në Fakultetin E Mjekësisë Të Universitetit Uludag me një diplomë të lartë në vitin 2000, Firdevs UGUZ TIP shërbeu si mjek i përgjithshëm në Spitalin Shtetëror Osmania për 1.5 vjet dhe gjithashtu punoi në Njësinë E Kujdesit Intensiv Koronar Të Spitalit Shtetëror Mersin për 6 muaj.

Në Vitin 2003, Nicosia Dr. Pasi punoi si specialiste E Obstetrikës dhe Gjinekologjisë në Spitalin Shtetëror Burhan Nalbantoğlu për 3 vjet, ajo vazhdoi punën e saj në Spitalin E Trajnimit Dhe Kërkimit Shëndetësor Të Grave Zekai Tahir Burak Në Ankara në mënyrë që të përfundonte gjysmën e qëndrimit të saj.

Pas përfundimit të specializimit gjysmë-mandat, ai u kthye në Qipro në Vitin 2008, Nicosia Dr. Burhan Nalbantoğlu vazhdoi të punojë si obstetër në Departamentin e Obstetrikës dhe Gjinekologjisë të Spitalit Shtetëror.

Xhin. Op. Dr. Firdevs Uğuz Tip ka kryer studime efektive dhe intensive në fushat e gjinekologjisë, shëndetit të grave, obstetrikës dhe gjinekologjisë gjatë gjithë karrierës së tij mjekësore. Hulumtimi i tij i gjerë mbi Shkaqet e Lindjes Së Parakohshme dhe Parandalimin e Resorbimit Të Kockave në Menopauzë është njohur dhe vlerësuar si një botim ndërkombëtar. Ekspertizë në gjinekologji dhe shëndetin e grave, si dhe ultrasonografi, së bashku me certifikatat në fushën e laparoscopy, infertilitetit dhe endokrinologjisë riprodhuese, urejinekoloji, porsalindur dhe ofron trajnim gjithëpërfshirës në fushat e histereskopi resustasyon.

Ndërsa mjeku ynë specialist, Jin, arritjet e të cilit në fushën E IVF kanë tejkaluar kufijtë e Turqisë dhe Qipros me mijëra çifte që ai ka adoptuar, ka tejkaluar kufijtë e Turqisë dhe Qipros. Op. Dr. Firdevs Uğuz Tip është martuar për fat të mirë dhe ka 2 fëmijë, një vajzë, një djalë.

Xhin. Op. Dr. Firdevs Uğuz Tip, Miracle Hospital (Spitali I Mrekullive) 1. Ekipi mrekulli-Qipro IVF Center, e cila është e vendosur në dysheme, vazhdon të rritet jetë të reja çdo ditë me ekipin e saj me përvojë…

Koordinatori Ynë I PËRGJITHSHËM IVF | Irem BERK

Koordinatori ynë ME PËRVOJË I pacientit IVF, Irem Berk, u diplomua në fakultetin e inxhinierisë me një shkallë të lartë suksesi në 2005, pas katër viteve të arsimit universitar, ajo gjithashtu përfundoi masterin dyvjeçar dhe përfundoi me sukses jetën e saj arsimore. Që nga viti 2007, kur përfundoi studimet master, ai u zhvillua në fushën e tij me trajnimin, seminaret dhe certifikatat që mori, veçanërisht në Francë dhe Turqi, dhe mori ekspertizën e tij.

që nga viti 2012, mjeku ynë specialist Është Jin. Op. Dr. koordinatori IVF Firdevs Uguz Irem Berk ka shërbyer si shëndet për të pasur një fëmijë, të cilin ne zgjedhim Për Qipron Veriore dhe mjekun të gjithë pacientët tanë proceset e para-trajtimit DHE TRAJTIMIT IVF që kanë të bëjnë një për një me këtë sfidë dhe rraskapitëse emocionale, e cila është faza e trajtimit, zgjidhjet për çdo pyetje që futet në mendjet e pacientëve tanë ka sjellë udhëzime dhe procesi i mbështetjes psikologjike po shndërrohet në një pushim të rehatshëm. Gjatë procesit të trajtimit, Irem Berk udhëzon çiftet për gjithçka, nga përdorimi i ilaçeve deri te testet dhe kontrollet e para-trajtimit, dhe vazhdon mbështetjen psikologjike të nevojshme nga pacientët tanë pas trajtimit deri në lindje.

Embriologu Ynë Klinik | Sezen ATAL

Pas diplomimit nga Gjimnazi Anatolik “Mehmet Akif Ersoy” në Çorlu, me një fokus në Anglisht dhe Matematikë, ajo kreu studimet e saj universitare në Biologji në Universitetin Osmangazi të Eskishehir-it, duke arritur një pozicion të lartë akademik në vetëm tre vite. Më pas, ajo vazhdoi studimet e saj për mestrën në Histologji dhe Embriologji në Fakultetin e Mjekësisë, Departamenti i Shkencave Themelore Mjekësore, në të njëjtin universitet. Ajo thelluar më tej ekspertizën e saj duke përfunduar me sukses trajnimin dhe provimin për pozitën e “Menaxherit të Laboratorit Klinik të Embriologut” në Universitetin Gazi në Ankarë, duke fituar titullin “Embriologe e Nivelit të Lartë”.

Në të gjitha këto vite, ajo ka shërbyer si Anëtare Themeluese dhe Menaxhere e Laboratorit Embriologe e Nivelit të Lartë në shumë klinika në Turqi, Maqedonia e Veriut, Kosova, Shqipëri, Uzbekistani dhe Republika Turke e Kiprosit Verior. Duke marrë pjesë në hulumtime shkencore dhe aktivitete arsimore, ajo ka dhënë kontribut në studime shkencore të ndryshme dhe ka mentoruar shumë studentë në nivelet e shkollës së mesme dhe universitetit, si dhe ka udhëhequr zhvillimin profesional të shumë embriologëve të rinj.

Momentalisht, ajo vazhdon të mbajë rolin e Menaxherit të Laboratorit Embriologe të Nivelit të Lartë në klinikën tonë, duke sjellë përpara një përvojë të pasur dhe një rekord të suksesit.

Embriologu Ynë | Tonguz ÇAKMAK

Embriologu ynë Tonguz Çakmak lindi në Kipër në vitin 1976, ku gjendet edhe qendra jonë e IVF. Studimet e tij në biologji në Universitetin e Çukurova në Adana i ofroi atij mundësinë të eksploronte aspektet më të misteriozë dhe më të thella të jetës njerëzore. Pastaj, ai thelli njohuritë dhe përvojën e tij duke përfunduar një master në gjenetikë. Nga viti 2002, kur nisi karrierën e tij si embriolog, ai jo vetëm që e ushtronte profesionin e tij, por bashkëpunoi edhe me disa nga mjekët më të mirë në fushën. Gjatë këtij periudhe, ai la gjurmë duke arritur rezultate të mrekullueshme që ndryshuan jetën e mijëra çifteve çdo vit. Çakmak, i martuar dhe babai i dy vajzave, filloi të ofronte ekspertizën dhe pasionin e tij në një kontekst të ri si pjesë e Miracle IVF që nga viti 2023. I njohur jo vetëm për ekspertizën dhe përvojën e tij, por edhe për cilësitë e tij udhëheqëse dhe empatinë në fushën, Tonguz Çakmak vazhdon të jetë një farë shprese për mijëra çifte çdo vit, jo vetëm në terma shkencorë, por edhe për humanitetin, duke folur rrjedhshëm anglisht.

Embriologu Ynë | Ayse LIMAN

Lindur Në Gazi Famagusta, Qiproja Veriore, anëtare punëtore e ekipit tonë, Embriologia Ayse Liman mori arsimin e saj të shkollës Së mesme Në Bulent Ecevit Anatolian High School, dhe më pas mori arsimin e saj universitar në Universitetin E Nottingham, një nga universitetet e pakta NË MBRETËRINË e BASHKUAR, majoring Në Gjenetikën Njerëzore Dhjetor 2017. Pasi mbaroi universitetin me një diplomë të lartë, ai përfundoi masterin në Institutin e Neurologjisë dhe Gjenetikës që ndodhet në Qipron Jugore dhe mori specialitetin e tij në fushën e tij.

Pas fitimit të përvojës në qendra TË NDRYSHME IVF, mjeku ynë specialist Jin Në Qendrën TONË Ivf Të Qipros. Op. Dr. Firdevs Uğuz vazhdon arritjet e tij si embriolog në Ekipin miracle Të Tip. Sidomos me përvojën e tij në proceset e ngrirjes dhe shkrirjes së qelizave dhe embrioneve dhe ekspertizën e tij në pajisjen E Embrioskopit, Embriologu Ynë Klinik është krahu i djathtë i Sevgi Güçlü.

Koordinatori Ynë I Pacientëve Shqiptarë | Luena Toska

Koordinatori Ynë Turk I Pacientëve | Evrim ATTILA

Evrim Attila lindi në Stamboll dhe tërë jetën arsimore e kaloi në Stamboll deri në universitet. Pas kësaj, ai shkoi jashtë vendit për të studiuar inxhinieri. Pas arsimit të tij inxhinierik, ai ka punuar me sukses në kompani të ndryshme në pozicione të larta për shumë vite.

Evrim Attila, i cili shquhet me zellin, disiplinën e biznesit dhe aftësitë e tij të komunikimit, ka punuar si një nga anëtarët efektivë të ekipit tonë si Koordinator Turk I Pacientëve në Qendrën TONË IVF Miracle Team Qipro që nga viti 2016. Evrim Attila, i cili është i martuar dhe nënë e dy fëmijëve, relakson pacientët tanë psikologjikisht nga fillimi deri në fund të trajtimit të tyre dhe kujdeset maksimalisht për të përfunduar proceset e tyre në mënyrën më të lumtur.

Melda Kuscu
Melda KuscuInfermierja
Deniz Ulaşer
Deniz UlaşerInfermierja